Sinter, Kerst en Nieuw

Hieronder vindt u onze folder voor alle Sinter, Kerst en Nieuw pakketten. U kunt gezellig gourmetten met z'n allen gedurende de feestdagen of gaan voor een 5 gangen diner waarbij je zelf niet uren in de keuken hoeft te staan!

U kunt bestellen via de folder die bij u in de brievenbus is gevallen of download hier uw bestelformulier om te printen en klik hier voor een excel bestelformulier. Het formulier kunt u inleveren op de Kloet 6 in Bladel, mailen naar info@hkdrankpartyservice.nl of een foto appen naar 06-22217684. U ontvangt dan van ons een bevestiging met aanvullende informatie.

Als u er vroeg bij bent speelt u mee met onze Early Elf actie waarbij u kans maakt op een GRATIS bestelling! Dus bestel snel!

Ook kunnen wij voor u een compleet verzorgde gourmet of diner verzorgen met allerlei facilitaire zaken zoals, tafels, stoelen, gourmetstellen, bijpassende wijnen en bieren, bestek, borden, afwas, tafellinnen, tafel aankleding, glaswerk, enz. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op!