Van 't spit

Wilt u een concept wat in het oog springt bij uw gasten, kies dan voor het van ’t spit concept. Er wordt een elektrische spit-klem gebruikt in combinatie met een gas BBQ om zo op locatie voor u het gewenste vlees klaar te maken en te portioneren.

  • Varken van het spit – gevuld met varkensfilet
    € 18,70 p.p.
    • *Afhankelijk van de groepsgrootte kunnen we naast het varkentje spare ribs serveren, tot het tweede varkentje nodig is.
  • Beef short ribs en rundersucade van het spit
    € 20,25 p.p.
  • Hele kippen van het spit
    € 17,- p.p.
  • Mix van spare ribs, beef short ribs, sucade en kip (vanaf 50 personen)
    € 18,70 p.p.
Standaard bij bovenstaande pakketten wordt in buffetvorm geserveerd:
  • Breekbrood met kruidenboter
  • Pasta pesto salade
  • Huzarensalade
  • Aardappelsalade
  • Coleslaw
  • Cocktailsaus
  • Knoflooksaus

 
Alle gegeven prijzen zijn inclusief BTW, opbouw, afbouw, spit, benodigdheden voor buffet, borden en bestek, afwas, kok 2 uur op locatie.