Live BBQ buffet

Tijdens een Live BBQ Buffet komt een kok bij jullie op locatie onderstaande gerechten klaarmaken uit de smoker, Franse grill en/of braderiepan. De vlees- en vissoorten worden aan het stuk gegaard en à la minute getrancheerd voor de gasten. De gasten kunnen bij de BBQ’s hun ogen uit kijken en de gegaarde stukken vlees of vis daar halen. De rest van het eten kunnen ze van een buffet opscheppen. Onderstaand menu is een voorbeeld menu, we maken graag een menu op maat voor u, de kok gaat dan samen met u het menu uitwerken.
Bekijk hier de video voor een sfeerimpressie van onze totale BBQ experience.

De prijzen zijn vanaf      €18,25 p.p.

Voorbeeld Menu          

€19,- p.p.

Live voor u bereid op de Smoker, Franse grill of Braderiepan:      

  • Hele citroen-peper heekfilet gegaard op cederhout       
  • Garnalenspiesjes gemarineerd in knoflook en chili
  • Langzaam gegaarde Runderbavette
  • Oosters gemarineerde kippendijen
  • Pulled pork                                                                        

Geserveerd in buffetvorm:                                                          

  • Diverse Rauwkost salades, passend bij de vlees- en vissoorten.
  • Rundvlees salade
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Onze eigen H&K sauzen
    • Smokey Garlic sauce
    • Boozed Cocktail sauce
    • Truffle Trouble sauce
    • Crazy Curry sauce
    • Barney’s Breathtaking Quality sauce

Voor de vegetariër: (alleen op aanvraag)                                                            

  • Groentespies                                                   
  • Champignon gevuld met tomatentapenade en brie                                                        
  • Gepofte aardappel met bieslookroomkaas                                                         
  • Texas paprika
  • Aubergine gevuld met couscous en groenten               

Voor de kinderen (<12 jaar) hebben we de volgende mogelijkheden:

  • Breekbrood ham/kaas
  • Mini burger
  • Kipspiesje
De gegeven prijzen zijn inclusief BTW, borden en bestek, afwas, transport, opbouw, afbouw, koks op locatie gedurende 2 uur, keuken apparatuur en alle andere benodigdheden.