H&K, dat klinkt als een feest!

Jezelf voorstellen is een goede gewoonte. Vooral als je hét feest voor een ander mag verzorgen. Wij vinden het belangrijk dat het allereerst goed klikt en klinkt. Als feestorganisator creëren we namelijk een totaalbeleving. Een waarvan je geniet, van het begin tot het eind en vooral nog nadien. Alle zintuigen zijn daarbij van de partij. Dankzij onze ervaring binnen de evenementen- en feestwereld verzorgen wij voor de beste prijs feesten en evenementen. Dat geldt zowel voor onze particuliere als zakelijke klanten. Zij ervaren onze jarenlange ervaring telkens als een feest.

Zorgeloos en betaalbaar feesten

Onze visie is om iedereen een betaalbaar feest of evenement te gunnen. Daarvoor trekken wij alles uit de kast. We kopen slim in en brengen partijen samen. Ons grote netwerk kunnen we snel en doelgericht inzetten. Het snel kunnen schakelen is onderdeel van onze kracht. Zo leveren we een onbezorgd feest. Dat praat positief rond. Van een feest komt dus een feest. En dankzij onze offertemodule op deze website geven we direct vrijblijvend inzicht in de mogelijkheden en tarieven.

Maatwerk in feesten

H&K is meesterlijk in maatwerk. Enkel alle gekoelde en warme dranken verzorgen? Prima! Ook de hapjes en de aankleding of de complete inrichting met bar, verlichting, meubilair, dansvloer, planten, feesttent? Of zoekend naar de best geschikte locatie voor het feest of evenement? Feesten in een boerenloods of in een chique bedrijfshal? Wij organiseren feesten en evenementen als een passend maatpak. En onder maatwerk verstaan wij ook samenwerking. Daarom werken we ook samen met diverse bedrijven uit de regio. Bedrijven met dezelfde missie en visie: vers, verantwoord, origineel en betaalbaar.

Gangmaker van het feest

Gastheer van H&K is Jeroen Hoeks. Deze familieman en levensgenieter heeft ‘bourgondisch’ altijd op het menu staan. Samen met Joost Klessens stond hij aan de wieg van zijn inmiddels eigen horecapunt. Met ondertussen meer dan twintig jaar ervaring in de branche is H&K nog steeds groeiende. Als bruisende partner blijkt H&K de bron van tal van regionale horeca initiatieven. En die bron is onuitputtelijk, getuige de nieuwste feestelijke en smakelijke ideeën.