Proficiat, een 25 jarig huwelijk!

Van harte gefeliciteerd met het zilveren huwelijk! Een kwart eeuw bij elkaar, dat vraagt om een feestje. Ook wij vervullen meer dan twintig jaar onze trouwe belofte. Zo zorgen we voor een echte vereniging van drankjes en hapjes. Op die manier belooft het een goed huwelijk te worden tussen feesten en genieten. Nagenieten vinden wij voor het bruidspaar ontzettend belangrijk. Onbezorgd en ontspannen toeleven naar deze dag is daarom een pre. Met ook nadien enthousiaste gasten creëren we een herinnering voor het leven. Zo maken we van een 25 jarig huwelijk een onvergetelijk feest!

  • herinnering voor het leven
  • drankjes en eventueel hapjes
  • traiteur mogelijk
  • stijlvolle vormgeving
  • met of zonder personeel
  • mogelijk met uitgebreide catering

25 Jarig huwelijk, en dan?

Wie zijn gasten wil trakteren op een heuglijk feest, wil niets aan het toeval overlaten. Ook wij gaan voor de puntjes op de i van het bruiloftsfeest. Daarom bespreken we alles persoonlijk door. Van haver tot gort, van bier tot bbq en van tonic tot traiteur. Alvast een voorproefje van de eindeloze mogelijkheden die er zijn? Of zelf alvast het 25 jarig huwelijk feest samenstellen?
 

Wat kost een 25 jarig huwelijk?

Ook een 25 jarig huwelijk vraagt om een liefdevolle investering. Afhankelijk van de vormgeving en de grootte van het huwelijksfeest geldt natuurlijk een ander budget. Vraag vrijblijvend een offerte aan. In een paar stappen geeft deze site een indicatie van de gewenste begroting. Zo ook de prijs per persoon. Met ons digitale feestmenu stel je dus zelf zonder verplichtingen een bijzonder 25 jarig huwelijksfeest samen. Zo zie je direct waar je aan toe bent. Of neem contact op met het rechtstreekse contactformulier.