Catering

Ook op het gebied van catering hebben we veel te bieden. Puree zoals oma ‘m maakte? Genieten van het beste vlees? Goed eten is ons met de paplepel ingegoten, het maken van mooie gerechten ook. Een originele catering is een feest van verfijnde smaken. Natuurlijk, vers en vanzelfsprekend van kwaliteit. Eten doe je met je ogen, vandaar dat wij oog hebben voor aankleding en smaakvolle combinaties. Met onze catering haal je iets bijzonders in huis. We kunnen zelfs op locatie koken. Zo maken we ook van catering een belevenis en beleving. Verantwoord en lekker!

  • BBQ catering
  • party catering
  • catering receptie
  • koud / warm buffet
  • BBQ traiteur
  • live cooking

Catering samenstellen

Bij het organiseren van catering komt veel kijken. Worden het eenvoudige of luxe hapjes? Liever een buffet, bbq of een uitgebreidere dis? Ook het seizoen speelt mee. Wij denken mee en zijn flexibel in het samenstellen van een onderscheidende catering. Deze website geeft alvast een voorproefje van onze uiteenlopende thema’s en smaken. Zelf een idee? Deel het met ons, wij laten het je vervolgens graag proeven.

BBQ catering

BBQ, een feest op zich! Bourgondisch, gezellig en lekker. Of zoals ze in De Kempen zeggen: ‘zonder een goei bodem kun je niet fisten’. Kies uit de diverse BBQ-pakketten voor een verantwoorde prijs. Onze BBQ catering bestaat uit diverse soorten vlees, vis en/of vegetarisch, sauzen, salades, stokbroden, borden, bestek en servetten. De afwas nemen wij mee! BBQ catering is inclusief BBQ en gas. Trek gekregen? Neem alvast een kijkje via de button ‘zelf samenstellen’.

Buffet catering

Oosters buffet of Hollands welvaren? Zomaar en greep uit onze smaakvolle buffetten. Ze zijn vrijblijvend en zelf samen te stellen via onze website. Binnen 24 uur geven we een prijsopgaaf. Liever direct een smaakmaker aan tafel? Neem dan rechtstreeks contact op via ‘feest aanvragen’. Dan bespreken we de ingrediënten samen nog eens goed door.