Receptie

Vaak wordt een festiviteit voorafgegaan door een receptie. Wij zorgen voor een feestelijke ontvangst van gasten die komen feliciteren. Stijlvol, warm en professioneel. Of het nu gaat om een intieme borrel of een zakelijk evenement, wij verzorgen het. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Het is uiteraard uw visitekaartje dat we serveren.

  • bedrijfsfeest
  • zakelijk evenement
  • bedrijfsborrel
  • personeelsfeest
  • jubileum
  • bruiloft

Receptie organiseren

Bij het organiseren van een receptie komt veel kijken. Waar ontvang je de gasten? Hoe wordt de aankleding? Welke hapjes en drankjes zijn gewenst? Het draait om sfeer en meer. Dat kan zakelijk zijn of juist casual. Zakelijke evenementen vallen onder onze expertise. Veel bedrijven hebben we al een onvergetelijk bedrijfsfeest, borrel of ander businessevent kunnen bieden. We stemmen een en ander af overeenkomstig de lijn van de bedrijfsfilosofie. Het geven van een receptie is immers hét visitekaartje van het bedrijf. Daar zetten wij ons optimaal voor in.
 

De kosten van een receptie

Ook een receptie vraagt om een nauwgezette voorbereiding en investering. Afhankelijk van de vormgeving en de grootte van de receptie geldt natuurlijk een ander budget. Vraag vrijblijvend een offerte aan. In een paar stappen geeft deze site een indicatie van de gewenste begroting. Zo ook de prijs per persoon. Met ons digitale menu stel je dus zelf zonder verplichtingen een receptie samen. Zo zie je direct waar je aan toe bent. Of neem rechtstreeks contact op via het contactformulier.