Hoera, een tuinfeest!

Als je een tuinfeest wil organiseren vier je de sterren van de hemel. Wordt het een tuinfeest overdag? Of is het tuinfeest in de avond? Misschien een combinatie van beide werelden? Met onze hulp en professionele ervaring wordt het een onvergetelijk feestelijk moment. Weer of geen weer, wij zorgen voor een feest in eigen tuin. Ideaal voor een:

  • familiefeest
  • verjaardagsfeest
  • trouwfeest
  • communiefeest
  • of welk ander feestje buiten

Thema tuinfeest

Ibizastijl, Franse bistro romantiek of Hollandse nuchterheid? Met een thema kun je helemaal uitpakken. Wij organiseren een tuinfeest volledig volgens themawensen. En hebben een scala aan creatieve ideeën voor een tuinfeest thuis. Ideeën die zowel succesvol als praktisch uitvoerbaar zijn. Plannen voor een tuinfeest? Laat het ons weten. Wij delen graag onze ervaring voor het organiseren ervan.

De kosten van een tuinfeest

Ook een tuinfeest vraagt om een bepaalde investering. Afhankelijk van de vormgeving en de grootte van het tuinfeest geldt natuurlijk een ander budget. Vraag vrijblijvend een offerte aan. In een paar stappen geeft deze site een indicatie van de gewenste begroting. Zo ook de prijs per persoon. Met ons digitale feestmenu stel je dus zelf zonder verplichtingen jouw tuinfeest samen. Zo zie je direct waar je aan toe bent. Of neem contact op via het contactformulier.