Gefeliciteerd met jullie bruiloft!

Wij zeggen ‘Ja’ tegen jullie als bruisend paar. Het verbinden van mensen is een vak. Voor ons kan het vieren van een bruiloft niet feestelijk genoeg zijn. Flexibel als we zijn bewegen we mee met de wensen van bruid en bruidegom. Zo slagen we in een feestelijke basis voor een goed huwelijk. Country chic? Landelijke romantiek of gewoon een goed feest? Met onze bruisende ideeën geven we uiteenlopende tipjes van de sluier prijs. Niet voor niets vervullen we al meer dan twintig jaar onze trouwe belofte. Nagenieten vinden wij voor het bruidspaar een pre. Onbezorgd en ontspannen toeleven naar deze dag is daarom een must. Met ook na het huwelijksfeest enthousiaste gasten creëer je een herinnering voor het leven.

  • alles voor de mooiste dag
  • mogelijkheid traiteur
  • drankjes en hapjes
  • stijlvolle aankleding
  • met of zonder personeel
  • ook uitgebreide catering mogelijk

Trouw aan een bruiloft

Wie zijn gasten wil verwennen, wil niets aan het toeval overlaten. Ook wij gaan voor de puntjes op de ‘i’ van het bruidsfeest. We bespreken om die reden alles persoonlijk door. Van bier tot bbq en van tonic tot traiteur. Vrijblijvend een huwelijksfeest aanvragen? Dat kan op twee manieren. Stel zonder verplichtingen via deze website je bruiloft samen of vraag rechtstreeks een feest aan.

Wat kost een bruiloft?

Ook een bruiloft vraagt om een liefdevolle investering. Afhankelijk van de grootte en invulling van het feest geldt natuurlijk een ander budget.
In een paar stappen biedt deze site een indicatie van de gewenste begroting. Vraag vrijblijvend een offerte aan en de prijs per persoon. Met ons digitale feestmenu stel je dus zelf zonder verplichtingen een bijzonder trouwfeest samen. Zonder verrassingen. Of neem contact op via het rechtstreekse contactformulier.