Spelregels van online uw feest samenstellen:

  • De prijzen die gegeven worden zijn onderhevig aan kleine wijzigingen. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk uw groepsgrootte, verhouding volwassenen en kinderen, leeftijdsgroepen, enzovoorts. Wij hebben altijd persoonlijk contact met u na uw aanvraag zodat we de online offerte helemaal naar uw wensen kunnen maken, dan krijgt u de definitieve offerte en prijzen.
  • Omdat veel van onze concepten onbeperkt van aard zijn is het alleen mogelijk om één pakket per dagdeel te kiezen. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om, als u met 60 personen bent, voor 30 personen een BBQ pakket te kiezen en voor de andere 30 een warm/koud buffet te nemen. 
  • Als u toch meerdere diner-mogelijkheden tegelijkertijd selecteert zal de prijs per persoon verdubbelen, dit is dan geen reëele weergave van de prijs meer.
  • Het is wel mogelijk om bijvoorbeeld op het begin van uw evenement een tapasplankje op tafel te kiezen (deze staan bij hapjes), daarna een warm/koud buffet te kiezen, en dan later op uw evenement nog eens BBQ Bites toe te voegen. Deze concepten volgen elkaar dan op, gedurende uw evenement.